Om oss

En komplett partner

Nordisk Truck-Trans erbjuder heltäckande lösningar för de flesta behov åt företag avseende materialhantering. Vi har ett unikt utbud av både nya och begagnade truckar av alla modeller och varianter. Tillsammans med våra kunder skräddarsyr vi lösningar för de mest skiftande behov. Vi har servicekompetens på de flesta vanligen förekommande märkena.

Affärsidé & Inriktning

Vår serviceenhet är känd för att vara snabb och kunnig. Den består idag av nio servicebilar som kan vara på plats med kort varsel. Vi besitter kunskap om de flesta förekommande fabrikat och marknadsför ett komplett truckprogram. Vår höga servicegrad och närheten till kunden, gör att vi med kort varsel kan tillgodose de mest skiftande behov.

Historik

Företaget startades 1959 av Folke Nylund som Truck-Motor AB. Redan då blev uthyrning av truckar en betydande del av verksamheten. Idag finns vi i egen fastighet på Spårgatan 20. Lokalerna är lämpade för vår verksamhet; underhåll, reparation, utrustning av truckar, m.m. Vi har tvätthall med oljeavskiljare, travers m.m. Allt för att utföra vårt arbete på ett rationellt och miljövänligt sätt. Vi är idag 18 personer på företaget och förfogar över ca 300 hyresmaskiner.

Top