Våra märken

Logitrans

Logitrans – För speciella transport och lyftproblem

Logitrans har ett brett standardprogram med en mängd variationsmöjligheter. För speciella transport- och lyftproblem kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar. Den danske tillverkaren Logitrans arbetar med människan i centrum och med fokus på ergonomi och säkerhet. Hög teknologi och kvalitet samt garantier upp till 5 år kännetecknar företaget.

Förutom produktion och försäljning i Danmark, har Logitrans dotterbolag i 8 länder och ett nära samarbete med ett nätverk av återförsäljare i mer än 50 länder.

Försäljning av manuella truckar och eldrivna batteritruckar.

Toyota Material Handling Sweden

Toyota Material Handling Sweden

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 450, varav drygt 240 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.

Manitou motviktstruck

Manitou – Motviktstruckar, påhängstruckar och reservdelar

Som återförsäljare av Manitou kan vi erbjuda ett brett utbud av motviktstruckar, liftar, terrängtruckar och påhängstruckar. Vi utför alla förekommande reparationer ute på fält eller på vår verkstad i Norrköping. Vi erbjuder originaltillbehör och reservdelar till mycket fördelaktiga priser.

Aisle Master gaffeltruck

Aisle-Master är den mångsidiga gaffeltrucken som gör allt. Den kan arbeta i mycket smala gångar och möjliggör en dramatisk minskning av gångbredd och arbetstid.

Elevah

Elevah – En produkt från Faraone

Elevah® är ett produktsortiment utav professionella lyftredskap för industri och underhåll samt orderplockning i så väl butik som lager. Sedan 2015 är dessa produkter tillgängliga för den svenska marknaden genom den svenska importören eller dess återförsäljare. Med Elevah´s produkter sparas tid effektivt genom att undvika att konstant klättra upp och ner för trappor eller stegar och dessutom slippa trötta ut sig genom att flytta stegar och arbetsplattformar.

Flera lösningar finns framtagna med och utan plockhyllor så man enkelt kan hantera varor på hög höjd, samtidigt som man sparar tid och pengar under den tid man utför arbetet med största möjliga säkerhet. Alla produkter uppfyller EU:s normer 81/2008 och förmodligen bättre än vad som krävs enligt standarden.

Combilift gaffeltryckar

Combilift - Specialtruckar

Combilift tillverkar gaffeltruckar och grensletruckar i ett brett sortiment av kundanpassade hanteringslösningar som alla är utformade för en säker, platsbesparande och produktiv hantering av långa och skrymmande laster.

Combilifts 4-vägs truckar fungerar som motvikt, sidlastare och smalgångstruckar.

Combi - SC (Straddle Carrier) är kostnadseffektiv lösning för hantering av containrar och överdimensionerade laster.

Finns i utförande som dieseltruck, eltruck, gasoltruck.

Top